My Mood

MOOD : Gangguan emosi''
16/09/2016



Jumaat, 25 November 2011

Alahai , si dia tak HENDSOME !

Bagi kita si dia tuu memangg da perfect ! mane buleh tak perfect , bukann ? tetapi bagi orang lain muke si dia tak ubah macam SHREK ! kejamm gilaa ! aisehh .Kadang kala timbul jugak rase malu bile kite berjalan seblah die .So , koerangg janganlahh rase dihine or keji . Janganlahh cepat cepat mintakk break pulak ! Tak baikk taww ..Sebenarnya banyak cara untuk koerangsurvive apabila berhadapan denganboyfie yang ta seberape hensome nie . cara caranya ialah :

Pandangan yang berbeza :
Hello ! pandangan setiap orang berbeza tahu takk ! ade yang nak kapel ngan orang yang biase biase jea macam Jay Z . ade jugak yang nak laki yang handsome cam JesseMCartney . Ade jugak nak laki yang cute cam Justin Bieber . So , ikut kite laa nak laki yang manee . okayy ?

Patut ade rase bangge :
Elehh , walaupun boyfie koerang tak handsome , tapi si dia pandai amek hati , jage hati or hormat kita , bukann ? tak macam lelaki handsome ! budget budget HOT jea !

Tetap senyum :
Ape ? ade orang nak menjatuhkan mentaliti koerang kerane ade boyfie di bawah standard ? huh , suruh diorang cermin muke doerang dulu . Tak pun ,biarkan doerang tuu mengomel ngomel sosorang cam orang gilaa ! dan koerang just senyum jea . Biar doerang makan hati sosorang ! HAHA

Realistik nyea :
Kalau koerang nak tahu ?sebenarnya lelaki yang kurang handsome ni sebenarnya jauh lebih menghargai dan tak lokek untuk memberikan pujian at gurl (:

Tiada ulasan:

Catat Ulasan