My Mood

MOOD : Gangguan emosi''
16/09/2016



Jumaat, 28 Jun 2013

Hi semua :D

Salam semua , haihh . Da berapa lama tak update blog nihh . Da berhabukk dahh -,- HAHA
. Okay , ain ada banyak cerita nak cerita at korang korang nih . Sebenarnya Ain jelous gilaa kot at kawan kawan ain yang boleh sambung belajar kat matrikulasi , universiti , politeknik dan lain lain . Tapi dady ain cakap better masuk form 6 sebab nanti boleh terus buat degree tapi kalau pointer baik lahh . Ain tengok ramai jugak lah kawan ain pergi IPTS macam at Unisel , Kuim bagai . Ain ade jugak rase na pegi Kuim amek kos diploma kaunseling , tapi fikirkan keluarga ain yang tak seberapa nih , ain terpaksa lupakan . Crush ain pun dia masuk Kuim . Tapi pape jea lah . ain ada jugak rasa jelous sikit sebab orang yang teruk dari ain pun boleh dapat u , tapi nape ain tak dapat ? tapi fikir fikir balik Allah nak bagi at ain yang terbaik.
Ain sebenarnya memang tak terlintas nak masuk matrik memandangkan ain seorang yang tak boleh belajar cepat cepat , laju laju . Tengok at form 6 pun ada jugak budak pandai yang dapat 5A ke atas tolak tawaran u dan masuk form 6 . Ain tanya kenapa ? ' aku nak amek degree terus , kalau na amek dari diploma lame ' .
Dan ain berlajar bersyukur :D

Tiada ulasan:

Catat Ulasan