My Mood

MOOD : Gangguan emosi''
16/09/2016



Jumaat, 19 September 2014

SPA ohhhh SPA !

assalamualaikum, sungguh kecewanya soalan SPA separa perubatan tak boleh jawab sebab masalah yang tak diingini. Rasanya, kerajaan MALAYSIA kena menambahbaikkan sistem ini dan fikir kebaikan dan keburukan exam online nih. Bukan apa, maybe bukan ain ja yang kena cam ni, misti ramai lagi yang jadi macam nih. dah tentu-tentulah kecewa, pastu berlaku masalah kemurungan, emosi tak stabil dan bunuh diri *errrr. hahaa.ntah laaa, redha je la ain, kita merancang Allah menentukan. Kejar UPSI pulak pas nih .
Gagal sekali tak bermakna gagal lagi tapi tak mustahil akan berlaku berulangkali. huhuu

soklan pertama leh jawab, soklan kedua ade masalah :(

perhh, wat penat je seminggu tunggu hari ni last-last takleh jawab. kompom la exam aq gagal -________-''

Ape lagi nak jawab? dah takde soklan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan