My Mood

MOOD : Gangguan emosi''
16/09/2016



Rabu, 29 Oktober 2014

Kisah interview SPA :)

Assalamualaikum, wahhh, tak sangka betul dapat jemputan iv untuk Separa perubatan SPA.
Harapan nak dapat tu adalah jugak. Tapi abah cakap kalau boleh terus jea tingkatan 6 masuk UPSI, berlainan dengan ma pulak, beriya iya suruh buat sungguh-sungguh untuk dapat Latihan Separa perubatan. Alahaiii~


Sampai je kat sana, takut bukan main. Bukan main awal lagi bertolak kat sana, aleh2 tengok takda org lagi, so gi teman abah g JPJ bayar lesen keta dia. Dlam pkol 10.45 cam gitu g balik tempat iv, tengok ramai jugak laa org, dpt angka giliran number 23 :) . Dah daftar diri, org tu suruh duduk kat tempat yg disediakan. Duduklah seblah budak lelaki yg peramah, katenye berasal dari perak mari melaka jauh2 nak iv kat situ, perhh jauhh gilaaaa. satu per satu masuk bilik iv. Ok bilik iv tu ada satu je, tu yg tunggu lame sikit tuu. tunggu punya tunggu dah nak sampai turn rasa nak pegi toilet pulak, cari punya cari toilet, jumpa toilet tapi toilet tu takleh pakai sebab toilet tu masih dibaiki. Aduhh, malu betul, byk kali g tanye orang mane toilet. Last2 pegi bedua ngan budak gegel (budak iv jugak) baru jumpa. lepas gi toilet n nak duduk balik tempat duduk , org iv lam bilik iv dh kluarr, bunyi loceng, diri melangkah masuk dgn kaki kanan sambil ketuk pintuu, berlakon sopan. hahhaaaa

Ok, kenalkan diri awak?
awak ada fb, whatsup, wechat, bla bla?
ok, awak utamakan latihan yg mana? = Latihan jururawat
bgthu saya tugas2 jururawat...
apa penyakit berjangkit yg populer kini?
kalau awk dapat jadi nurse awk sggup keje oncall, time cuti bla blaa?
kalau kami letak kamu di kwsn pedlmn sabah sarawak?
ok tq.

Soalan per soalan penemuduga soal, betul2 mendugakan ain laaaa.
Hahahaaaaa, rase macam tak dapat jeeee. kalau tak dapat sory taw ma :(
iv kedua lau dapat ain wat betul2. hehehee

Keluar dan terus beredar. Jumpe abah, kita balik singgah Mydin :D



Tiada ulasan:

Catat Ulasan