My Mood

MOOD : Gangguan emosi''
16/09/2016



Khamis, 15 September 2016

Saya misi gigi *Cikgi

Hmm, lama dah tak update blog ni kann. Well, busy study sekarang. Ain study kat Penang. Rasa menyesal tak study dalam bidang pergigian? rasanya tak. Best jugak. sebab selalu kena marah. Opppss. hahaha. Takdelaah, gurau jerrr. Mestilah best. Check gigi budak-budak comel, bagi nasihat diet kat dorang, tampal gigi dorang, cabut gigi dorang. Alahaii comel je bebudak tu. Tapi tu lahhh, tengok member happy sambung ijazah adalahh jugak terdetik siket lam hati ni, wat pe la amek form 6 dulu kalu tak dapat sambung degree cam dorang. Tapi tulahh orang kata rezeki Allah ni kita tak sangka. Maybe kalu Ain sambung degree sekarang, mesti Ain ada kat UM dah sekarang amek kos Ansos. Ehhh, takpelah. Lupakan semua tuu and move on. Korang ingat senang ker nak jadi misi gigi ni? 24 jam stress memanjang, nak cari patients kene belek belek kad hijau *LP8 yang bertimbun- timbun bagai. Tu belum kira yang salah panggil patients yang dah buat Re-Exam yang kena panggil 6 bulan balik. Kena taip MySms hantar kat mak ayah patients suruh datang temujanji. Pegi bilik rawatan pagi-pagi bila balik dah gelap. Belum campur serabut hilang barang lagi, kena marah lagi, kena tadah telinga bagai. Cam ni laahhh sis Ain nak nasihatkan, sape yang minat nak jadi misi gigi *sebenarnya dah jadi juruterapi pergigian mohonlah SPA. And satu je sis nak bagitahu, hati tuu kena sadoo siket. Penat tuu, semua orang penat. Tapi kat sini emosi n fizikal kena kuat sebab dorang ni kuat psikooo. Kbai *Lambaitangan


Tiada ulasan:

Catat Ulasan